Matécsa Kft Kecel

Matécsa Kft cégtörténet

1988-ban kezdtünk el az általános virágföld gyártást az akkoriban könnyen elérhető gilisztahumusz, tőzeg és erdei lombkomposzt felhasználásával. Egy parasztház udvarán és melléképületében rostáltunk, kevertünk és csomagoltunk, Trabant kombival pedig szállítottunk. A minőségi termék, a folyamatos termékfejlesztés és partnereink egyre jobb kiszolgálása tette cégünket az egyik legnagyobb (évi 90.000 m³) virágföldgyártójává. Ma 4 ha területű telephelyen 10.000 m² modern előkészítő- és raktárcsarnokainkban gyártunk és forgalmazunk virágföldeket, tápanyagokat, talajtakarókat és számos növényápolási termékeket.

A FLORIMO® minőségi termékeinkkel első számú beszállítói vagyunk a hazai dísznövény- és virágkereskedéseknek, de az agro vállalkozásoknak, faiskoláknak, kertészeti centrumoknak is. Értékesítési stratégiánk, hogy termékeinket lehetőleg szakemberek ajánlásával juttassuk el vásárlóinkhoz.

Vállalkozásunk fejlődéseinek állomásai képekben itt látható.

 

 

certunion tanusitvanyMinőségpolitika – Gyártás

Munkatársaink elkötelezettsége és hozzáértése garantálja, hogy a FLORIMO® termékek minősége megfeleljen az igényes vásárlók elvárásainak.

Vállalkozásunk valamennyi gyártási folyamatára és szolgáltatási tevékenységére MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert vezettünk be és tartjuk fenn annak követelményei alapján.

A teljes gyártási folyamat fedett helyen történik, termékeinket zárt raktárban tároljuk. Minőségi termékeinkre jellemző a korszerű és igényes csomagolás. PE csomagolóanyagok: a háromrétegű síkfóliából készült színes nyomatú termékeink védik a virágföldet a fénytől, ezáltal hosszabb ideig biztosítanak stabil szerkezetet.