Matécsa Kft Kecel

Matécsa Kft cégtörténet

1988-ban kezdtünk el az általános virágföld gyártást az akkoriban könnyen elérhető gilisztahumusz, tőzeg és erdei lombkomposzt felhasználásával. Egy parasztház udvarán és melléképületében rostáltunk, kevertünk és csomagoltunk, Trabant kombival pedig szállítottunk. 1992-től társaságként folytattuk tevékenységünket. A minőségi termék, a folyamatos termékfejlesztés és partnereink egyre jobb kiszolgálása tette cégünket az egyik legnagyobb közép-európai virágföldgyártójává. Ma 4 ha területű telephelyen 10 ezer m² modern előkészítő- és raktárcsarnokainkban gyártunk és forgalmazunk virágföldeket, tápanyagokat, talajtakarókat és számos növényápolási terméket.

2016. decemberéből az olasz Biochim SpA-val közös vállalatként folytatjuk tevékenységünket, amelyben kihasználjuk a versenyképes áruk gyártási, marketing és logisztikai szinergiáit. A Biolchim csoport vezető európai gyártó a speciális műtrágyák, biostimulátorok innovatív gyártásában, világszerte több üzemében készült termékei megtalálhatók több, mint 70 országában. Ezzel az együttműködéssel tovább bővíthetjük azokat a hatékony megoldásokat, amellyel magas színvonalú és fenntartható termékeket kínálunk a kertészeti felhasználóknak.

A FLORIMO® és PremiVit® márkájú minőségi termékeinkkel első számú beszállítói vagyunk a hazai dísznövény- és virágkereskedéseknek, de az agro vállalkozásoknak, faiskoláknak, kertészeti centrumoknak is. Értékesítési stratégiánk, hogy termékeinket lehetőleg szakemberek ajánlásával juttassuk el vásárlóinkhoz.

Vállalkozásunk fejlődéseinek állomásai képekben itt látható.

 

 

certunion tanusitvanyMinőségpolitika – Gyártás

Munkatársaink elkötelezettsége és hozzáértése garantálja, hogy a FLORIMO® termékek minősége megfeleljen az igényes vásárlók elvárásainak.

Vállalkozásunk valamennyi gyártási folyamatára és szolgáltatási tevékenységére MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert vezettünk be és tartjuk fenn annak követelményei alapján.

A teljes gyártási folyamat fedett helyen történik, termékeinket zárt raktárban tároljuk. Minőségi termékeinkre jellemző a korszerű és igényes csomagolás. PE csomagolóanyagok: a háromrétegű síkfóliából készült színes nyomatú termékeink védik a virágföldet a fénytől, ezáltal hosszabb ideig biztosítanak stabil szerkezetet.